Четене с разбиране на текст: Икономика

40

Център за книгата и департамент „Икономика“ отправят покана за среща на тема „Четене с разбиране на текст: Икономика“ на 10. март 2020 г. от 12.00 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет. Модератори на събитието са гл. ас. д-р Ралица Димитрова и гл. ас. д-р Красимир Костенаров.

В Център за книгата започва първо издание на поредица „Четене с разбиране на текст“ като акцент в него е икономиката. Внимателно подбран текст от гл. ас. д-р Ралица Димитрова и гл. ас. д-р Красимир Костенаров ще бъде представен на гимназисти. Университетските преподаватели ще обърнат внимание на ключови стратегии при четенето с разбиране на текстове с икономически теми.

Посещението на учениците ще продължи с опознавателна обиколка на модерна университетска библиотека, където те ще научат за възможността да използват ресурсите и услугите ѝ, както и повече за колекция „Библиотека за ученика“, включваща художествена литература, учебници и учебни помагала.

Гостите ще се насладят на уникално за столицата изложбено пространство – галерия „УниАрт“, с оригинална интериорна концепция, разчитаща на много светлина.

С медийната подкрепа на Аз чета;

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля напишете коментар!
Име